un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Meat Loaf, albumul nou

14 Oct 2006  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Imi aduc aminte cu placere de gimnaziu, cand se luptau in MTV European Top 20 melodiile, cand Meat Loaf a stat vreo 12-13 saptamani pe locul 1 cu I’d Do Anything For Love (But I Wont Do That), si apoi a fost detronat de Coolio cu Gangsta’s Paradise care a stat chiar si mai mult, ce vremuri si ce melodii.

Mi-a placut Meat Loaf de atunci, are cateva cantece excelente. Canta de multa vreme, a jucat si in niste filme, mi se pare un tip ok care a ramas fidel muzicii lui. Recent a aparut un nou album, nu stiam ca mai lucreaza la ceva. Bat out of Hell III se numeste, cu trackurile:

1. The Monster Is Loose
2. Blind As a Bat
3. It’s All Coming Back To Me Now
4. Bad For Good
5. Cry Over Me
6. In The Land of the Pig, The Butcher Is King
7. Monstro
8. Alive
9. If God Could Talk
10. If It Ain’t Broke Break It
11. What About Love
12. Seize the Night
13. The Future Ain’t What It Used To Be
14. Cry To Heaven

Eu am urmatoarea metoda sa ascult muzica noua: o pun in playlist si fac ce fac de obicei la calculator. Melodiile bune au un fel de a imi atrage atentia, nu sunt atent la ce se canta dar de cate ori e o melodie buna descopar ca ma “trezeste” din ce lucrez/citesc/frec si ma face sa zic “wow, asta e marfa, cum se numeste?” si sa o fredonez si eu mai departe si sa o ascult cu atentie.

Din pacate din acest album nu s-a intamplat decat foarte rar acest lucru. Albumul e ok, e in stilul clasic Meat Loaf, cu melodii rock and roll pe temele lui obisnuite. Dar nu melodii de acest tip mi-au placut mie la el si am fost un pic dezamagit ca nu am gasit multe care sa-mi placa pe acest album. Singura notabila este a doua, Blind as a Bat, care se aseamana un pic cu hitul Did I Say That, si pe asta am trecut-o in playlist-ul meu de melodii foarte bune (in acel playlist, oricare melodie ar incepe, nu dau Next pt ca pe toate le ascult cu placere). In rest nici una nu mi s-a parut sa mai aiba forta din Did I Say That sau I’d Lie for You, sau vocea excelenta si melancolia din Martha sau Not a Dry Eye in the House. Sunt sigur insa ca fanii ML vor aprecia albumul.

    1 comentariu

  1. interesant. l-am luat, il ascult acum, sa vedem…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus