un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Filme #2

15 Oct 2006  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Am pus mana pe un B 24 FUN si am dat imediat la rezumatele filmelor care ruleaza acum, pt ca de obicei rad cu lacrimi la ce scrie acolo. Uitati aici:

Snakes on a Plane – Avionul cu serpi – “Un agent FBI trebuie sa escorteze un martor care ar putea depune marturie intr-un caz grav de omucidere. Avionul care-i transporta din Hawaii spre LA este invadat de zeci de serpi veninosi care ataca orice misca, iar ghinionistul agent FBI trebuie sa salveze acum vietile tuturor pasagerilor din avion, inclusiv pe a sa.“. Cum invadeaza niste serpi un avion? L-au prins din urma in zbor? Am vazut si trailerul, e vorba de zeci de serpi inclusiv unul mare rau, de am crezut ca e Anaconda reloaded. Suna prea penibil totul, au zis sa faca ceva inedit “hai sa punem serpi intr-un avion”, astept cu interes filmul care niste pasageri ai unui avion sunt atacati de rechini. Plus, acest film a beneficiat de publicitate imensa pe net, o noua abordare chiar, se credea ca va fi hitul anului, erau foarte multi fani, toti scriau despre el, etc… si cand a fost bagat la cinema nu s-a dus nimeni. E clar din rezumat de ce.

El Perro – Cainele – “Aristides Ungria, un prizonier politic dintr-o tara latino-americana, evadeaza. Un caine dresat este pus pe urmele lui pentru a-l omori. Pe cand strabate junga omul e in dezavantaj, dar apoi, in oras – jungla umana – cainele se afla in dezavantaj. Pe parcursul urmaririi vanatorul si vanatul ajung sa aiba unul fata de celalat un amestec de dusmanie dar si de un anume respect pentru celalalt” :| Ca incep sa aiba un pic de dusmanie, e normal, in fond cainele vrea sa-l omoare pe ala, banuiesc ca si invers. Dar cand incep sa aiba si respect, omul fata de caine, si invers, deja e prea ciudat.

Code 46 – Cod 46 – “Un SF cum rar se mai poate vedea pe ecranele acestui inceput de mileniu, un film in care se strang si se expun dileme majore ale unei umanitati care isi cauta sensul si fiinta, intr-un viitor care a inceput deja sa ia forma prezentului, intr-un timp in care determinarea genetica risca sa provoace haos si sa distruga ceea ce milioane de ani au construit intr-o specie unica – oamenii“. Cred ca cine a scris asta a avut orgasm imediat dupa, asa de bine a contruit tensiunea in acest scurt rezumat.

Lacrimi de iubire – fanii telenovelei au acum si varianta de lung-metraj a productiei romanesti… aia lipsea.

The Ant Bully – Lucas, spaima furnicilor – “Un baietel rau si neastamparat se razboieste cu o colonie de furnici din gradina casei in care locuieste. Cu ajutorul unei lotiuni magice, micile insecte il micsoreaza si il rapesc ducandu-l cu ele in musuroi. Aici, micul baietel va invata ce inseamna sa fii de cealalta parte a baricadei, mic si neajutorat, in permanent pericol de a fi strivit, mancat sau otravit“. Vai ce tragic, my heart goes out to all the ants out there. Ce ma enerveaza filmele astea in care cineva e bad to the bone, dar descopera cum e sa fii in tabara cealalta si isi da seama ca o luase pe o cale gresita si se indreapta si devine cel mai simpatic sufletel. Mori calcat de melci !!!!11

Soylent Green – Produsul verde – “In anul 2022, Manhattan-ul a devenit un iad suprapopulat. Politistul interpretat de Heston invetigeaza o crima si descopera, pe parcurs, un teribil secret guvernamental exploziv.“, din 1973. Va zic eu cum e filmul asta pt ca l-am vazut cand eram mic, cred ca dupa revolutie la Telecinemateca sau ceva. E cel mai varza film facut vreodata. Nu se intampla nimic, doar se plimba astia printr-un oras negru si trist si cam cyberpunk asa, in care toti mureau de foame si fericirea suprema era sa te duci sa te eutanasieze intr-o clinica speciala, in care in timp ce mureai iti puneau imagini cu campuri verzi si hamburgeri mari, si mureau fericiti cei care alegeau aceasta cale. Populatia manca doar “produsul verde”, un fel de cookie verde cu care se hraneau toti, ca era eficient si ieftin. “Secretul exploziv” e cand intra politistul intr-o fabrica de produsul verde, si pe o parte intrau cadavre de oameni (aia de erau eutanasiati, cadavre gasite pe strada, etc) si pe partea cealalta iesea produsul verde. Si daca iesea Beyonce dezbracata, calare pe Simona Patruleasa, tot dezbracata si ea, nu s-ar fi putut imbunatati acest film cu nimic, asta nu merita vazut nici daca e ultimul film de pe ultimul post tv din lume, daramite sa dai bani sa-l vezi la cinema.

Doua filme vrea sa le vad, Open Season, din imaginea de mai sus, pt ca imi place cum arata ursul ala. E despre un urs super bland si domesticit care accidental ajunge intr-o padure chiar cand se deschide sezonul de vanatoare. N-am mai vazut de mult un film de desene animate, n-am vazut nici Nemo, nici Incredibiles, nici Monsters Inc, nici Madagascar nici Ice Age 2. Open Season si My Super Ex-Girlfriend par interesante.

    3 comentarii

  1. hehe madagascar ftw. de la el incoace le-am vazut pe toate da’ nu s-a ridicat niciunul la nivelul lui.

      (Citează)

  2. my super ex-girlfriend merge, desi ideile din el is cam fumate .. you know, evil mad scientist who touches his soft side..

      (Citează)

  3. My super ex-girlfriend este unul din filmele din ce in ce mai multe cu trailer capcana.
    Filmul este foarte slab si adesea te intrebi unde sa-l plasezi: comedie, sf, stupid, basm…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus