un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Diverse #7 (cred)

14 Oct 2006  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Se termina si Mari Romani. Pe 21 octombrie e finala la televizor, aflam cine a iesit la vot. Inca se poate vota, pe pagina din linkul dat mai sus. Sper sa fie Carol 1. Cei 10 ramasi in cursa sunt scrisi tot acolo.
———–
Mohamad Munaf a fost condamnat la moarte de un tribunal irakian (poate face apel). WTF? Nici nu prea se stia ca e judecat de ceva pe acolo, ci doar detinut de americani. Tribunalul a condamnat la moarte pe Munaf si pe inca 5 irakieni pt implicare in rapirea jurnalistilor romani… Mi se pare cam ciudat sa fie spanzurati doar pt rapire, in fond nu e vorba de omor ca sa fie justificata sentinta. Mai ales ca la Munaf probleme banuiesc ca sunt incalcite, nu l-au prins cu arma in mana pazindu-i pe ostateci acolo…
———-
De la netics, una tare: emisiunea Tradati in Dragoste este regizata toata, cu oameni obisnuiti, platiti sa joace roluri impuse. La straini emisiunea are succes si fara regizoreala, la noi probabil ca nu avea. Jenant, oricum, tocmai cand s-ar fi putut zice ca nu se poate duce si mai in jos Prima TV… Nu gasesc un comunicat sau stire oficiala, asteptam mai multe detalii.
———–
Noul secretar general al ONU este, de ieri Ban Ki-moon, un sud-coreean (pare cam nume de Orc din Warcraft sau ceva). Acesta il inlocuieste de la 1 ianuarie pe Kofi Annan in aceasta functie, care se retrage dupa doua mandate.
———–
S-a redeschis Caru’ cu bere, o berarie istorica din centrul Bucurestiului, si Caragiale bea pe acolo se pare. Ma bucura asta, pt ca imi amintesc cu placere cand mergeam pe acolo, si cand eram mai mic, si mai recent. E un restaurant foarte bun, cu mancare excelenta, nu doar berarie. Stirea insa zice si de o asociere cu distribuitorul berilor Tuborg si Carlsberg, sper sa nu fie acum tot localul plin de mese verzi si prostii din astea de terasa de parc…

    3 comentarii

  1. Comunicatul de presa al celor de la Tradati in Dragoste este de pe vremea cand ii amenintasrea CNAul, ei fiind nevoiti sa ia masuri.

    Este disponibil in fluxurile mediafax(vezi mediafax.ro, ai nevoie de nume de utilizator pentru a putea intra sa cauti), dar e pe bani.

      (Citează)

  2. in privinta lui munaf si mie mi se pare neadecvata pedeapsa, sper sa nu se execute sentinta pana nu se lamureste si procesul de la noi. nu ca vom afla noi vreodata tot adevarul…

      (Citează)

  3. Eh pai tu crezi ca se va afla vreodata adevarul? Pe la noi oricum nu ajunge Munaf niciodata, il tin americanii daca e, si de zis ceva edificator, nu se va intampla…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus