un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

AXN vine cu noi canale

27 Oct 2006  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

AXN s-a impus rapid intr-un canal TV foarte bun, zic eu. Au fost primii care au dat Lost in Romania, cu mult inainte sa inceapa si TVR-ul. Dau o gramada de reality show-uri interesante, precum Survivor, The Incredible Race sau Eco-Challenge. M-am uitat si la Politia portuara, si la Vanatoarea de comori, si la Viitorul incepe azi, si la Brigada speciala (care era chiar super serial politist), si sunt si seriale pe care multi le iau de pe trackere, de genul CSI: NY, Andromeda, Enterprise, The Shield, acum vad ca dau si Criminal Minds, care in America a inceput sa depaseasca Lost la audiente… Mie mi se pare un canal excelent mai ales ca e inclus gratuit in programele de pe cablul RCS.

Acum am vazut reclama ca AXN mai vine cu inca doua canale: AXN Sci-Fi si AXN Crime. Evident seriale de profil vor rula pe fiecare din ele, probabil si multe reluari la inceput. Au deja si site-uri pentru scifi si crime. Sper sa le bage si RCS-ul in grila si sa le si prind pe televizorul meu (care are o banda mai mica decat celelalte din casa si de ex nu prind BBC sau Eurosport 2, ceea ce ma enerveaza de cate ori e snooker). Mai e mult pana va fi un canal de genul Sci-Fi Channel din SUA si la noi, dar e un inceput bun, mai ales ca AXN au si fonduri in spate.

    4 comentarii

  1. hmm axn sci-fi nu e tot una cu sci-fi ? mi-e lene sa caut. am avut un film “the triangle” (See imdb) destul de dragutz … un fel de mini series de pe un canal “sci-fi”

    axn chiar imi place in vremuri in care hbo a inceput sa se prosteasca … desi nu ma prea uit la tv :D

      (Citează)

  2. http://www.scifi.com/ a dat multe filme si seriale, a bagat banii in multe din ele, de ex Stargate, Farscape, Andromeda, etc… chiar si miniseries precum Earthsea. Ar fi bine sa fie si astia la noi, dar nu cred ca avem sanse.

      (Citează)

  3. daca te duci cu tv-ul in brate la un atelier de-asta de reparatii, nenii aia pot sa iti puna prelungitor de banda (sau ceva de genul asta) si o sa prinzi toate canalele. am facut chestia asta cu tv-ul meu vechi si s-a rezolvat repede si ieftin.

      (Citează)

  4. Stiu, teoretic ar trebui sa fiu capabil sa-mi instalez chiar eu singur asa ceva, dar nu merita banii si efortul. Plus ca televizorul meu are maxim 30 de canale, ar trebui sa renunt la Jetix ca sa bag altceva pe butonul lui :P

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus