un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

A 4-a "prima zi de scoala"

11 Oct 2006  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Pentru a 4-a oara in viata, dupa generala, liceu si facultate, din nou o “prima zi de scoala” intr-o institutie noua. Masterul de la ASE. Yey! Macar metroul e liber la orele serii cand ma duc acolo. Ieri un tip in metrou citea Dune intre statii, in vagon. Ma intreb cat intelege din carte la modul acesta, pt ca in Dune un singur cuvant sau gest facut de un personaj iti arata ce s-a intamplat si decis, trebuie sa-ti dai tu seama ca autorul nu zice clar niciodata… La ASE am o secretara super de treaba, mi-a lasat impresia asta de cate ori am fost pe acolo cu intrebari. Ieri am semnat contractul desi isi terminase programul de cateva ore. Fata de ce secretare erau la Electronica, parca e trecerea din iad in rai la capitolul asta.

Sala de curs, 2101 pt cunoscatori, nu-mi place. Bancile din lemn, scaunele curbate in jos de aluneci mereu de pe ele, scartaie si paraie non-stop lemnul si fierataniile de sub ele, plus evident prea mici pentru mine. Profesorii par a fi seriosi si foarte buni, dar e normal pt un master. Programul e cam bizar, cu module de cate 2 saptamani. In 5 cursuri si 2 seminarii cat poate preda in astea 2 saptamani? Sa vedem la primul examen ce fac… Primul curs, Sisteme de Baze de Date Evoluate cred ca imi va placea, oricum cred ca la Electronica am facut deja la un nivel mult mai avansat aceste lucruri. De colegi nu pot zice nimic, oricum in timp probabil vor fi doar cativa prezenti.

Mai rau e ca mi-am dat seama ca daca ma si angajez, cu orar 9-17, poate chiar 9-18 cu pauza de masa, apoi masteratul seara, inseamna sa plec dimineata si sa ma intorc la ora 22 acasa. Adio orice altceva. Nasol rau. La master nu te obliga nimeni sa te duci, dar daca la 2 saptamani am cate un examen, trebuie facut rost de cursuri rapid, etc… Mai bine optam pt Master Online, la care iti da cursurile pe net si le citesti cand vrei, intrebi pe mail nelamuririle, doar vii la examen la sfarsitul semestrului si aia e, pana si diploma e la fel…

Update: ce-mi place: bauturile ieftine de la aparat, 12.000 o apa, 10.000 o cutie de suc sau o cafea, 20.000 o sticla de 0.5 litri; pauzele de 15 minute si faptul ca se termina cursurile mai repede, nu la 21 mereu; nu prea am ce nota, ba chiar trebuie sa vin cu ziar, cu vreun joc, ca e plictiseala; doar atat :(

ce nu-mi place: bancile incredibil de mici si in panta, de cad si eu de pe scaune si caietul de pe banca; traficul de afara care se aude in sala, si politistul din intersectie care isi sufla plamanii in fluier; doar atat :)

    2 comentarii

  1. Sa vezi ce misto e cand ai examen si de afara incepe sa se auda un claxon sau o manea sau niste soferi injurandu-se cu drag… Entertainment. Intr-o vreme reparau ceva pe vizavi de Cibernetica si se auzea asa de tare in sala incat trebuia sa urle profu’ ca sa putem nota. ASE rulz.

      (Citează)

  2. Ce-au mai trecut anii :)
    20.000 o sticla de 0.5 litri… La fel ca acum.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus