un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Unghii lungi de 7,5 metri

29 Sep 2006  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

OK, asta este freaky rau. O femeie din America nu si-a mai taiat unghiile de 27 de ani si cumulat au in total 7,5 metri lungime. Uitati-va la poza de mai jos si ziceti daca nu seamana perfect cu Sindel, din Mortal Kombat. Parca si aia tot cu unghiile avea o fatalitate. Pun si poza pt comparatie. Nu ca e Sindel la pensie?

Totusi nu pot sa nu ma intreb: cum se scarpina in cap? Sau in nas? Ca sa nu zic alta prostie referitoate la ce poate face cu degetele, desi la varsta ei poate nu mai are chef. Macar poate apasa butoanele de la o telecomanda de la distanta mare… la calculator mai greu de tastat. Cum isi trage o bluza pe ea? Cum incuie usa? Va invit sa gasiti alte ocupatii din astea normale, zilnice, la care sa ne putem intreba cum reuseste sa le desfasoare…

    3 comentarii

  1. How does she whipe her ass =)). Am vazut ceva asemanator la unghiile de la picioare…le vopsise toate culorile. Nush, vorba ta e freaky, ce cashtiga de pe urma lor ? :) popularitate ? :O

      (Citează)

  2. lol…cumse incheie la nasturi? Deci e fake rau rau… :))

      (Citează)

  3. Cum si-o fi pus bluza aia pe ea?…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus