un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Promotia Pepsi sau promotia Coca-Cola?

21 Sep 2006  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Stateam azi in magazin si observam ca firmele Pepsi-Cola si Coca-Cola au fiecare cate o promotie. La Pepsi este simpla “sticla de 2 litri jumate la pret de 2 litri“, iar Coca-Cola are un concurs mai complicat, trimiti codul de sub capac prin SMS, poti castiga sepci pana la telefoane, iar premiul mare este un Subaru Impreza cu dotare audio buna (il vedeti in Plaza Mall de altfel, in fata la Gima). De care ati cumpara? Eu mi-am luat Pepsi, prefer jumatate de litru in plus (e foame mare, ce sa faci) pe gratis, dar si pt ca oricum nu castig niciodata la concursuri. Totusi sunt curios ce face lumea in situatia in care ambele firme au promotii bune.

Pt asta am facut urmatorul poll: va rog sa votati ce cumparati, pt ca de obicei in magazine se gasesc si Pepsi si Coca-Cola si puteti alege mereu o promotie sau alta. Am inclus si optiuni pt cei care sunt fideli 100% unei anumite marci, si pt cei care nu beau deloc (respectele mele, si eu trag de o sticla mare cateva zile, si cumpar doar cand mai e cate o oferta din asta, in rest apa plata, Nestea, etc). Va rog sa aveti in minte situatia descrisa de mine, cu ambele promotii disponibile in momentul cumpararii, atunci cand votati. (sper sa mearga bine poll-ul, e prima oara cand folosesc).

Ce ati cumpara?
Pepsi 2.5 L la pret de 2 L
Coca-Cola cu premii sub capac
Beau doar Pepsi, indiferent de ofertele altora
Beau doar Coca-Cola, indiferent de ofertele altora
Nu beau Cola deloc / nu cumpar la sticla mare
  
Free polls from Pollhost.com

    3 comentarii

  1. Marius Muscalu

    21/09/2006 la 7:18 PM

    always coca-cola…nimic nu stii :)

      (Citează)

  2. Coca Cola FTW! (indiferent de orice promotie)

      (Citează)

  3. Pepsi RullZ !

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus