un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Nu e asa rea francofonia

29 Sep 2006  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Cred ca se speria lumea degeaba. Si ieri am vazut la stiri ca e mare aglomeratie in intersectii din cauza francofoniei. Era mereu aglomeratie, plus ca astia filmau in niste locuri inguste. Am fost azi pe Calea Victoriei, o placere sa te plimbi pe acolo acum ca nu sunt masini. E drept ca trec in fiecare minut coloane oficiale, nici nu stiu incotro ii tot plimba pe demnitarii astia atat de mult (mai trec si jandarmi sau doar politie), dar nu e deranjant. Politisti si jandarmi peste tot. Morcovi portocalii pe centrul strazii la fel de multi. Aia nu inteleg, de ce trebuie din metru in metru sa fie cate un jalon din ala portocaliu, se puteau pune si din 20 in 20 de metri ca intelegeau coloanele ca e impartita in doua strada… Am auzit la Mircea Badea ieri sau azi ca firma care a facut aia a luat 1 sau 10 miliarde pe treaba asta, firma fiind condusa de fiul unui secretar de stat din Transporturi sau ceva asa. Klar! Oricum frumos de plimbat pe Calea Victoriei zilele astea ca e liniste si curat. Si pe Magheru sunt putine masini, cred ca se cunoaste ca au liber bugetarii.

Cosurile de gunoi au fost scoase de pe traseu, dar dupa cum se observa in a doua poza de mai sus facuta azi, romanii sunt inventivi si au gasit metoda de a inghesui gunoi in locul in care ar trebui sa fie cosul. Bravo dom’le, oricum de o mie de ori mai bine decat sa arunci pe jos.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus