un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

N-ati mai vazut asa ceva…

7 Sep 2006  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Via Autoblog, am ramas fara cuvinte despre ce OZN de masina si-a facut ala. Astia in Arabia sunt nebuni rau cu masinile, si pe Google Video jumatate din filmele cu masini sau cascadorii smechere sunt de la cursele de prin desertul Arabiei. Oricum, tari de tot usile astea…

In alte stiri auto: Paris Hilton a fost oprita de politia californiana pt ca isi conducea aiurea Mercedes-ul McLaren SLR. Cica ar fi avut un pic de alcool in sange. Si 4 poze cu garajul nu-stiu-carui seic, important e ca are omul un Maserati MC12 (din care s-au facut doar 20 sau asa si costau un milion de dolari parca), are si un McLaren SLR, are si un Ferrari Enzo… ce-i merge.

    3 comentarii

  1. OMG. Arabii-s dilii.

      (Citează)

  2. Tari de tot usile, dar la ce folosesc exact? Adica nu inteleg utilitatea unei usi care se, mai mult te incurca…

      (Citează)

  3. Cum zicea un comment de unde am luat filmul, usile sunt foarte folositoare cand ai o oala mare cu aluat si vrei sa mesteci in el, sau poate sa impiedici niste beton sa se intepeneasca. Sau faci un foc sub o usa, infigi frigarui in usa si le prajesti… Pacat ca filmul nu arata si cum se inchid, vroiam sa vad cand le deschide/inchide deodata pe toate cum arata.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus