un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Postul nr. 100…. weeeeee!!!!

24 Aug 2006  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Acesta e postul cu numarul 100 pe blog. La mai multe, imi urez acum si ma cinstesc cu un Lipton IceTea Green (mult mai bun decat ala verde de la Nestea, care e cam “yucky-sucky”). A crescut blogul intre timp, am adaugat diverse categorii in sidebar, am modificat template-ul cu diverse, am citit multe comentarii interesante aici si am gasit alte bloguri interesante (nu citeam nici unul pana sa ma apuc de al meu).

Ia sa vedem ce statistici pot arata:

  • 100 de posturi in 130 de zile, 0,76 pe zi, primul a fost pe 18 aprilie, ceva despre RDS Fiberlink.
  • 13.288 de pageloads, 10.512 vizitatori (fara ale mele)

Google Analytics da urmatoarele date pt perioada 10 iunie – 25 august:

  • IE: 41,90% (si doar 1,93% din acestia pe noua versiune 7 beta)
  • Firefox: 41,51% (vreo 4% din ei inca pe versiunea 1.0)
  • Opera: 15,47% (din care 43% pe versiunea 9.xx)

Intamplator statisticile pt intreaga platforma Blogger, date de cei care o mentin, spun 71% IE, 6% Firefox, 3% Safara si 2% AOL.

Rezolutie 1024 au 55%, 1280 au 21%, 1152 au 10%, 1600 doar 0,62%. Windows ruleaza pe 98,4% din calculatoarele vizitatorilor mei, 3% din eu cu 2000, 1,68% cu Win 98.

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

A decis cineva pe undeva si am aflat de la Boyarul ca pe 31 august va fi BlogDay. In ziua aceea fiecare blogger sa scrie despre 5 bloguri care i se par interesante (probabil noi). Doar pt ca nu avea cineva ce face pe 31 august nu inseamna sa ma conformez si eu. Totusi, dinainte sa aflu despre acea data ma gandeam ca in acest post sa scriu ceva si despre niste bloguri pe care le citesc mai de curand. In ordinea numerelor de pe tricou, sunt:

Blogoree.ro Bloghttp://blog.blogoree.ro/ – scris de Bobby, pt ca scrie frumos si interesant, mai ales pt bloggeri.
Idei de imprumuthttp://boyarul.blogspot.com/ – scris de Boyarul, tot asa, exprimare buna, la obiect, subiecte interesante pt mine, daca ar fi din Bucuresti ca sa scrie despre chestii de aici ar fi si mai bine, dar e bine sa vedem si cum arata o pizza in Timisoara.
Moviebloghttp://www.movieblog.ro/ – care vrea sa fie un blog de recenzii de filme, buna idee (i-am sugerat-o lui Silversky acum mai bine de 2 luni, dar n-a vrut, desi l-am vazut ca e enciclopedie de filme :P). In plus, cine considera ca are talent la scris un review despre un film, poate intra in echipa movieblog.
Ideile Filipuluihttp://ideilelufilip.blogspot.com/ – care mi se pare ca scrie mai punctual, dar e interesant si imi place si designul foarte limpede.
PostSecrethttp://postsecret.blogspot.com/ – astia au mai multi vizitatori decat toata blogosfera romaneasca probabil, dar e o idee excelenta si pun alte imagini in fiecare duminica, asa ca merita cititi saptamanal.
Close Ur Eyeshttp://blinder00.blogspot.com/ – al lui Blinder, la care nu imi place template-ul, dar in rest e ok.
Acestea se adauga la lista de alte bloguri pe care le citesc cat de cat zilnic, si anume Nihasa, Netics, Mnz psihopatu (care din cauza ca are un apostrof in nume nu apare in Recent Comments aici ca intra in conflict cu Javascript) si pe care le gasiti in linkurile din sidebar.

Tot aici zic, prietenul meu Tiberiu m-a rugat sa pun pe net doua articole sa le zicem, pe care le-a scris el. Unul este despre finala campionatului mondial de fotbal, celalalt despre copilaria noastra, a celor nascuti la inceputul anilor 80, intitulat “Generatia revolutiei“. Eu nu prea sunt de acord cu nici unul din ele, sunt curios altii ce cred.
Si un fost coleg si bun prieten de-al meu, Adrian Rusu, si-a facut blog. El e in South Carolina cu o bursa la un MBA de 3 ani sau ceva asa, e interesant de citit pt cei care vor burse in strainatate sau doar ii intereseaza cum e scoala pe acolo. Adresa este http://akilliano.blogspot.com/

Acestea fiind spuse, declar al 100-lea post gata. Multumesc celor care ma viziteaza si celor care comenteaza la posturile mele, ma intereseaza foarte mult parerea voastra despre subiectele despre care scriu sau despre modul in care ma exprim, si va invit sa lasati comments cat mai des. Multumiri Ioanei si Anei care imi mai arata greseli si ma ajuta cu sfaturi artistice, si lui vRazvan cu care mai vorbesc despre CSS si scripturi, si tuturor celor care m-au pus la linkuri la ei pe bloguri. Si nu uitati vechea vorba “help a blog, tell a friend” :P

    9 comentarii

  1. offtopic: s-a gasit cineva care sa scaneze creaturs of light and darkness. #bookz pe irc sau mail la mine, pentru carte…

      (Citează)

  2. Bravo si la mai multe, tine-o tot asa. Pana sa faci blogul nu citeam bloguri si in general aveam o parerea cam proasta despre fenomen, dar cum pari a avea ceva de zis (si zici slava cerului! destule ca nu stiu de unde ai atatea idei), am inceput sa ma mai interesez asa si sa descopar chestii marfa. Cred ca aia cu Opera care iti viziteaza site-ul sunt mai ales eu :P
    Urmatoarea aniversare mare, postul 1000 ;)

      (Citează)

  3. la mai mareee, am facut si eu marti 100 de posturi. E un sentiment foarte placut. :)) Sa ne recitim cu bine si la 1000 si la 10000 si la 10000000….

      (Citează)

  4. Marius Muscalu

    25/08/2006 la 3:55 PM

    eu am 5 posturi si deja m-am cam plictisit… :)

      (Citează)

  5. Ca bine zici Filip!

    Marius, te-ai gandit sa te inscrii la concursul Hotnews? Cred ca ai niste fotografii care ar putea intra lejer intre cele mai bune de pe acolo.

      (Citează)

  6. nwradu pwnz, cu mine cand vorbesti de css si scripturi? ;;)

      (Citează)

  7. Pai Razvan e mai perfectionist asa, imi arata 5 metode diferite pt a face acelasi lucru, plus codul, plus exemplu pe o pagina de test :P

      (Citează)

  8. Felicitări pentru postul cu numărul 100 şi la mai mare ! :)
    Eu am luat o pauză din blogging aşa că îmi cer scuze pentru întârzierea cu care au ajuns felicitările.

    Legat de sugestia ta,să ştii că m-am gândit şi acum la ea,când am văzut blogul celor de la movieblog.ro.Au facut o chestie interesanta si poate că m-aş băga si eu în proiectul lor, dar nu stiu daca aş putea scrie o recenzie atât de lungă precum o fac ei la un film care nu mi-a plăcut. :)

      (Citează)

  9. la mai multe Radule, tu mi-ai deschs gustul pt bloguri :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus