un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pizza la domiciliu – Trenta Pizza

14 Jul 2006  ·

GÂNDURI  ·

22 comentarii

Am zis candva ca am de gand sa gasesc cea mai buna pizza din Bucuresti, si acest “quest” continua. Tot auzind de la diversi ca Trenta Pizza ar fi excelenta, am comandat si eu ieri una. Evident, cand sa fac cont pe site, adresa mea nu incapea in textbox (de ce au limitat numarul de caractere nu stiu), si a dat si eroare de inregistrare, contul a fost creat dar prost, si era inutil. Am sunat la telefon si s-a rezolvat asta. Am dat si comanda prin telefon, mi-a zis 45 de minute, atat a durat (probabil ar fi fost si mai putin, dar e mai greu de gasit scara asta a blocului ca adresa e un pic inselatoare). Pana aici ok.

Am luat o pizza “Trenta” de 16,5 RON si un sos picant de 1,5 RON. Poza mai jos cu pizza asa cum a venit ea. Sosul a fost foarte picant si destul de putin, daca vreti sa fie pizza cu mult lichid pe ea, trebuie minim doua. Pizza e genul italian, nu american. Am cerut blat gros (cu gandul la ala pufos de la Pizza Hut) si am impresia ca mi-a adus subtire. Ma asteptam sa fie mai bogata pizza, ca in imaginile alea cand iei felia si se revarsa cascaval si are o gramada pe ea. A fost buna, nu neg, e ok la banii aia, dar dupa cum o lauda lumea ma asteptam la mai mult.

Pro: pizza a fost buna, preturile sunt ok, poti sa comanzi si suc/apa/bere/vin, livrarea am vazut ca se face cu o Skoda Fabia (nu cu bicicleta ca altii) si se poate in tot orasul.

Contra: puteau sa aduca si niste tacamuri, macar de forma asa, ca oricum ai acasa, dar asa e frumos. Si servetele. Si un site mai bun, ca ala are probleme. De ex poti sa introduci repere despre unde stai, dar vreo maxim 30 de caractere doar… Eventual si un pliant cu meniul ca poate nu are toata lumea net. Questul continua.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
———————-
Apropo de shaorma, cea mai buna din Bucuresti e la Maverick, la Orizont in Drumul Taberei. La 11 lei aia mica, e ditamai shaorma cu care te saturi garantat, si au si medie (unii nu pot sa o termine pe aia, asa mare e), mare si supermare din care mananci 3 zile probabil cu toata familia. Si la fiecare shaorma e si o cutie de suc inclusa in pret. Cei care veti zice de Dristor, Dines (buna si aia, dar nu se compara) sau alte locuri, va inselati.

    22 comentarii

  1. Radu,

    FYI pizza italiana e tocmai cea care are blatul subtire si crocant, nu gros si pufos ca painea, gen pizza hut. Dar asa suntem noi romanii, ne place painea :) Recomand totusi pizza italiana.
    Cat despre shaorma, nnu trebuie sa ma crezi, dar, de departe cea mai buna din bucuresti o facea un kurd, pe coltul intersectiei cum mergi dinspre 13 septembrie spre rahova.
    Cand ramaneam seara tarziu dadeam toti bani unui coleg si mergea cu masian pana acolo sa ne ia la toti… si nu e aproape.
    spetnatz

      (Citează)

  2. FMI stiu cum e pizza italiana, am mancat chiar in Italia de cateva ori. Dar daca tot am de ales cand comand, intre cel subtire si cel gros, sa-mi aduca ce-am comandat. Blatul prea subtire uneori se cam arde, si e dat si cu multa faina pe spate, care cam strica gustul.

      (Citează)

  3. Marius Muscalu

    15/07/2006 la 6:30 AM

    esti prea pretentions…cum sa vrei tacamuri pt. pizza la pachet ? :) oricum cu alea de plastic nu poti sa mananci…iar de metal cum sa iti aduca ?

      (Citează)

  4. Ca un consumator frecvent al pizzei de la trenta pizza o sa imi dau si eu cu parerea. In primul rand un lucru de laudat este rapiditatea cu care iti aduce pizza acasa , sub 40 de min lucru care este de laudat . Au multe sortimente de pizza si ai de unde alege .In legatura cu sosul , tin sa spun ca este suficient deoarece iti ajunge sa intinzi pe toata pizza , doar nu vrei sa manaci keckup cu pizza in loc de pizza cu keckup. Am cont pe site la ei si numai de acolo comand , in 3 min ma suna si validez comanda si in 20 -30 de min manac pizza. Un alt lucru laudabil este ca poti comanda doar o pizza ne fiind obligat sa cumperi pana la o anumita suma . Crede-ma Radule ca am mancat de la Mike’s Deliveris , Jerry’s , Dasy’s si pana acum Trenta ii bate in raportul pret/calitate .

    PS: Iti recomand Prosciutto & Funghi , e f buna :)

    sa ai pofta

      (Citează)

  5. Marius, de acord ca plasticul e inutil , dar sa fie de forma asa, sa dea bine. Poate o comand de la servici si n-am acolo tacamurile cu mine.

    Linux, sunt de acord ca daca ar fi sa comand acum o pizza, tot de la ei as lua. Pizza e buna, aia nu zice nimeni ca nu. Dar se mai poate lucra la alte capitole. De ex poate vreau un extra topping la o pizza. Oricum, se vede pe tine ca in general mananci multe pizza :P

    Ar trebui un serviciu sa fie de calitate excelenta, nu doar sa ne multumim cu afirmatia “ce ofera altii e mai rau decat ce oferim noi”.

      (Citează)

  6. In legatura cu shaoram trebuie sa te contrazic dar sunt fan Dristor … si cea de la maverick e buna…si mult mai aproape de mine , insa nu se compara cu Dristor …
    Cat despre pizza cu livrare la domiciliu …in bucuresti mai bine ramai nemancat …

      (Citează)

  7. ai incercat shaorma de la Genin? E pe Calea Floreasca, la doi pasi de Stefan cel Mare. era 10 lei o shaorma mica si te saturai din ea. eu n-am putut sa o maninc pe toata – e drept, am comandat picanta. ah, si de banii aia mai primesti, la alegere, un ayran sau o cola. cica baietii au un sos special de iese asa misto. incearca.

      (Citează)

  8. Am auzit si de Genin, dar n-am mancat. E cam departe de mine si de orice drum as avea prin oras, dar candva tot o bifez si pe asta.

      (Citează)

  9. Cam anemica pizza aia si cam inestetica.
    Legat de shaorme. Vreau sa vad o poza cu cea mai mare. M-as baga momentan la 2 bucati (cand am drum prin Bucuresti).

      (Citează)

  10. My kind of pizza

      (Citează)

  11. Aia super mare de la maverick e facuta din doua lipii si e cat un borcan. Costa 250.000 parca. Ce-mi place acolo e ca de cate ori am mancat a fost la fel de buna, de obicei in multe locuri se intampla ca din cand in cand sa dea si rateu si sa fie ceva stricat sau nasol, dar aici n-a fost…

      (Citează)

  12. Daca te referi la dimensiunile unui borcan de 800 gr, than I’m not impressed :-|
    Daca e vorba de dimensiuni mai mari… incepem sa mai stam de vorba.

      (Citează)

  13. shaworma mananc de la sir.e f buna si acolo

      (Citează)

  14. Trenta pizza au niste pliante ingenioase si tare dragute, ar trebui macar sa aduca unul atunci cand comanzi, daca nu ai gasit pana acum unul. Iar shaorma.. Baba, pe Mihai Eminescu – muult mai buna decat orice in bucuresti, e lipie libaneza si ii pun si humus. fara cartofi prajiti :)

      (Citează)

  15. Marius Muscalu

    20/08/2006 la 3:32 PM

    tacamurile de plastic chiar sunt inutile…mai ales daca dai de o pizza cu un blat mai tare…nu ai nevoie la birou de tacamuri, ii rogi la telefon sa ti-o taie felii :) la pizzeria de unde dau eu comanda cel mai des imi taie pizza de fiecare data fara sa cer eu asta…

      (Citează)

  16. Cea mai buna pizza e cea de la Expres Pizza , http://www.exprespizza.ro, e super gustoaza , recomand Rustica
    Numai Bine

      (Citează)

  17. Am un blog special creat pentru cei care vor pizza cu
    livrare la domiciliu. O sa caut pe net toate
    pizzeriile din tara care vand online. Deocamdata sunt
    caetva din Bucuresti, Craiova si Cluj.
    Adresa blog-ului este Pizza-Livrari pizza la domiciliu-Livrare pizza-Comenzi pizza/

      (Citează)

  18. Am comandat ieri 2 pizza de la Trenta la 19:50 si au venit la 21:00. Exact cum am fost anuntat in emailul automat primit :(

    Numai ca au venit cu un curier care nu avea rest sa imi dea si care a plecat cu ele inapoi. Foarte frustrant atat pentru mine cat si pentru cele 2 fetite mici care au asteptat o ora sa vina pizza si apoi au vazut-o aburind in cutii langa ele.

      (Citează)

  19. In urma reclamatiei pe care am facut-o pe site m-a sunat ieri cineva de la Trenta si si-au cerut scuze. Se pare ca au unele probleme cu cei care livreaza, iar timpul mare e datorat zilei si orei de varf (vineri seara).
    Mi-au trimis cadou 3 pizza. Un gest frumos. Au fost bune.

    Intre timp insa am gasit pe net o multime de alte pizzerii foarte faine care livreaza acasa. Data viitoare am sa le incerc.

      (Citează)

  20. Bogdan, e bine ca au rezolvat astfel problema, dar mi se pare bizar sa nu aiba deloc rest cel care vine la tine. E drept ca de obicei lumea ii da exact sa numai bancnote mari, rotunjit la cel mai apropiat intreg, dar ar trebui sa se ingrijeasca ei sa mai schimbe banii.

      (Citează)

  21. ciudat cum ca nu scrie nimeni ca a facut o pizza buna acasa…putina imaginatie nu lipseste nimanui…doar ca 99% din noi suntem prea comozi,prin urmare preferam comandata…pffff

      (Citează)

    • In vremuri antice parintii mei incercau sa faca. Problema era ca trebuie un cuptor bun si bine incins. O pizza la restaurant sta 5 minute in cuptor. Acasa, daca nu ai la fel, o cam arzi. O alta treaba grea este aluatul, care nu iese mereu asa pufos ca la o pizzerie unde il invarte si-l freaca respectivul prin aer.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus