un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mercedes SLR McLaren in Romania

18 Jun 2006  ·

AUTO, GÂNDURI  ·

1 comentariu

Zilele astea, intre 17 si 24 parca, la Romexpo e Tiriac Auto Show, cu toate masinile pe care Tiriac le comercializeaza in Romania. Anul trecut cea mai tare a fost un SL 65 AMG de 260.000 de euro, dar anul asta era chiar un SLR McLaren, il vedeti si in poze. Se uita lumea ca la urs, parca nici sa o atingi nu iti venea. Pretul era de 530.000 de euro cu toate taxele incluse (mi-am luat doua, ca nu m-am putut decide intre albastru si argintiu). In rest erau multe femei dragute, inclusiv cateva vedete precum Alina Gheorghe si Andreea Spataru, dar n-am mai facut asa multe poze ca m-am plictisit si de asta.

Ca si anul trecut, la Tiriac Auto Show a fost mai frumos decat la SIAB. Intrarea e gratis, te poti urca in majoritatea masinilor, ai oameni cu care sa poti discuta, e loc mult si bine amenajat, iar masinile sunt superbe. Sunt Mercedes, Chrysler, Jaguar, Mitsubishi, Hyundai, Mazda, Ford si altele. Cel mai tare m-a impresionat Chrysler 300C, pt ca are un interior excelent facut si foarte luxos, mult mai bun si decat S-Classe care are la butoane si butonase pe consola centrala de te ratacesti in ele.

Dupa aia am fost si in Plaza Mall unde era ceva cu masini pt ca a fost o avanpremiera la Fast and the Furious 3, dar era slabut rau, 4 masini, alea de la toate expozitiile auto.

Click aici pentru poze.

    1 comentariu

  1. Mi s-a scurs o balutza in coltul stang cand am vazut ce masinutze erau pe acolo , tre sa imi fac cadou neaparat o masina daia .

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus