un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Incepe Campionatul!

8 Jun 2006  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Incepe campionatul de fotbal! O luna intreaga de fotbal de calitate, ma gandeam ca intr-o viata de om prinzi mai putin de 20 de astfel de turnee si deci e ceva special. Nu numai pt asta ci si pt ca meciuri pe o miza serioasa intre echipe de pe continente diferite nu ai unde sa vezi in alta parte.

Cateva linkuri utile:
Programul meciurilor (l-am refacut eu, pe zile si ore, ca sa stiu ce e de urmarit in fiecare zi).
Site-ul oficial (parteneriat cu Yahoo).
Stiri pe: ProSport, Campionate.ro, Yahoo (cele mai complete, dar in engleza)
Galerii foto pe: Campionate.ro,
Site oficial, Fox Sports (inclusiv Babes of the WC)
Stadioane: Coordonate pt Google Earth (fisier .kmz, se deschide automat cu GE, arata stadioanele din satelit si informatii despre ele)
Forum: CMF pe Linkmania, vor fi threaduri pt fiecare meci
Cantecul oficial prezentat intr-un post anterior aici
Jocul meu de pronosticuri

Mai adaug chestii interesante daca mai gasesc, ideea e daca nu mai stiti site-uri sau ceva sa gasiti aici niste linkuri utile despre turneu. Personal cred ca ar merita sa castige Brazilia, pt ce echipa au (si ce echipe ar mai putea face din rezerve si aia care nu au prins nationala), si sper sa ajunga cat mai departe Italia si Olanda.

    4 comentarii

  1. o versiune mai interactiva, tot un un .xls : http://www.gsp.ro/files/public/stuff/World_cup2006.xls

      (Citează)

  2. Daca nu mai joaca Romania , 50 % din farmecul de a viziona CMF s-a dus , cel putin pentru mine . Oricum e o competitie care nu trebuie ratata .

      (Citează)

  3. Pentru mine e invers, atat de tare urasc nesfarsitele dezamagiri din fotbalul nostru, ca pur si simplu savurez un CM dupa ce iesim. Doamne, ce frumos joaca africanii si sud-americanii. Europenii fac bani, nu joaca fotbal. Dar spectacolul incepe cand iesim noi, calm, savuros, analize la rece… placere 100%!

      (Citează)

  4. Si eu ma bucur ca ma pot uita la meciuri fara emotii, nu trebuie sa ma rog ca poate in minutul 90 sa dam si noi golul salvator.

    Pe langa asta, am fi avut toata ziua stiri de genul “Mutu a baut un suc, apoi 15 minute a vorbit cu Contra, a urinat, si-a verificat mesageria si apoi s-a uitat la televizor. Chivu a mancat omleta dar n-a vrut si castravete la ea, apoi…”

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus