un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Diverse

31 May 2006  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

2 iunie: am vazut ieri la Carrefour ca au Gatorade. De putin timp a ajuns si in Romania aceasta bautura, e un fel de energizant dar nu de tipul RedBull, ci mai mult un suc. E de diverse fructe si sortimente, in general toate bune la gust. La noi era 35.000 o sticla de 0,5 litri, probabil mai scumpa in magazine de cartier. Cam asa era si in restul Europei, poate chiar peste 1 euro, din cate tin minte. Am baut prima oara acum vreo 8 ani si de atunci de cate ori merg prin strainatate beau o gramada pe acolo. Sigur ati observat scrisul si simbolul prin filme despre sport, fiind bautura oficiala prin NFL, NBA, am vazut reclama mare scrisa si pe masini NASCAR si in multe alte locuri, e destinata sportivilor. Mai multe detalii pe aici sau pe site-ul oficial.
—————————————-
Vad ca sunt la moda posturi de genul asta pe unele bloguri… hai si la mine, de test.

Am baut noul Pepsi Gold: cam acelasi gust, dar daca il pui in pahar si face un pic de spuma zici ca bei urina. E chiar sinistru. Am vrut sa beau si un Lipton Green, dar nu are decat la sticla gigantica, si nu iau atata doar ca sa vad ce gust are. Am mancat doua tipuri noi de Milka, unul cu Maracuja si Hibiscus, altul de ciocolata alba cu Lime si Green Tea, cica editii limitate, nu cine stie ce oricum. Tot incearca marmota aia chestii noi. Am fost la festivalul inghetatei sau ceva asa, IceChocoWorld parca, la World Trade Center, trist rau, erau cativa care vindeau inghetata de diverse soiuri la cupa. Cand ma uit in spatele tejghelei, o gramada de sticle din alea farmaceutice de 2 litri, si pungi de staniol, pe care scria Fragola, Tiramisu, Fistic, puse chiar asa, la vedere. Mi s-a facut sila, macar sa nu vezi alea cand tocmai le cumperi inghetata, desi nu se asteapta nimeni sa o faca 100% din fructe.

Mi-a dat cineva o reclama geniala la masini Isuzu Gemini, am impresia ca toate cascadoriile, inclusiv alea cu masinile zburatoare, sunt reale. Merita vazuta.

Vodafone a inregistrat pierderi de 40 de miliarde de dolari in ultimul an :| Lasa ca au preluat Connex si isi revin :P

Vreau si eu costum din asta de baie

    11 comentarii

  1. Nasu` Drojdie

    31/05/2006 la 9:08 AM

    am impresia ca faza cu masinile sarind peste vapor e mult prea naspa facuta ca sa nu isi dea lumea seama ca e trucata :) ,in rest imi place melodia…ai idee cum se numeste?

      (Citează)

  2. am fost si eu la expo de inghetata si ciocolata…..am mers chitit chiar sa cumpar cate ceva dar cand am vazut cat costa 100 grame (din ceea ce vroiam eu), anume 60 RON, m-am lasat pagubas.

      (Citează)

  3. Eu m-am lasat de sportul cu testatul noilor produse de cand cu Pepsi Blue si Fanta cu scortisoara (parca)…au stat cred o saptamana fara sa fie baute :D dupa care la cos.De reclama..no comment (sta de 15min la buffering), cat despre costum….=)) =)) daca-ti faci/cumperi costum din asta sa pui poza cu tine :->

      (Citează)

  4. daca te duci pe plaja asa, sa nu uiti pantofii, oricum ramai fara admiratoare. cat interes prezinta ptr corie costumul…..sau poza…

    cat despre gatorade, nu pot sa sufar, il rugam pe tata sa nu-mi mai aduca.

    dragute masini

      (Citează)

  5. cu un RATON indian ca Arun Saryn nu e de mirare ca Vodafone pierde 40 de miliadrde de dolari.

      (Citează)

  6. era referitor la ce-a zis “vreau si eu costum ca asta” si putin fun nu strica nimanui …in fine…

    am vazut si reclama pana la urma, draguta, da’ nu cred ca sunt reale cascadoriile :|
    gatorade..never heard , never seen…poate o sa incerc, sau poate nu :)

      (Citează)

  7. gatorade sux, la fel cam toate energizantele de pe piata, including redbull care are exact acelasi efect ca o vitamina efervescenta. recomand Mountain Dew ;)

      (Citează)

  8. Asta nu e energizant, e un suc de fructe care cica mai are si niste vitamine. Nu mi s-a parut niciodata ca ar da energie sau ceva.

      (Citează)

  9. am baut si eu asa ceva…nici macar un efect de energizant…suc pentru copii… :|

      (Citează)

  10. unde vezi tu fructele in gatorade, are gust de medicament efervescent

      (Citează)

  11. Restaurante Iasi

    20/06/2006 la 12:10 PM

    Salut la toata lumea,

    Nu vreau sa para ceva off topic, dar am considerat blog-ul acesta ca putand fi un eventual loc in care pot avertiza lumea, in legatura cu anumite restaurante in Iasi, in care nu prea merita sa te duci. Unul dintre acestea este asa-numitul restaurant Manhattan, despre care am si pornit un blog. Invit pe toata lumea, din Iasi sau din romania sa isi spuna pasul pe acest blog.

    Multumesc mult,
    T.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus